Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

Servicii de prelucrare a sticlei in Moldova de la compania DiVetro®

Compania noastra DiVetro® intotdeauna este gata sa va ofere orice serviciu din cele enumerate mai jos:

  • Securizarea sticlei Sticla este calita prin metoda de incalzire rapida si racire intr-un cuptor special. Astfel sticla devine mai durabila de citeva ori fata de cea obisnuita, iar la distrugere se farimiteaza in bucatele micute care nu sunt ascutite. Securizarea sticlei a devenit un standard de producere a usilor, peretilor, cabinelor de dus si a altelor articole din sticla.
  • Curbarea sticlei (Indoire) Procesul de crbare a sticlei mai este numit si indoire a suprafetelor din sticla. Totodata, indoirea sticlei se realizeaza prin calire. De aici rezulta ca sticla indoita este securizata si durabila, rezista la caldura si alti factori mecanici, deoarece sticla este totodata si securizata.
  • Producerea sticlei triplex Compunerea a mai multor sticle una cu alta, datorita unei pelicule speciale, ne permite sa cream o sticla decorativa durabila si fiabila. Triplex – una dintre cele mai populare tipuri de sticla din viata cotidiana, care este folosita in orice industrie a sticlei – pereti, scari, balustrade, vitrine, geamuri termoizolante, topuri, pardosele si multe alte articole din sticla.
  • Decorarea sticlei (Matuirea sticlei, Vopsirea, Sublimare, Serigrafie) Doriti sa oferiti sticlei un aspect rafinat? Atunci, decorarea sticlei este solutia ideala. Noi va oferim atentiei Dvs diverse servicii de decorare, precum: matuirea sticlei, vopsirea sticlei, sublimarea sticlei, Serigrafie. Decorarea sticlei poate imbina in sine chiar si cele mai indraznete idei de design.
  • Prelucrarea sticlei DiVetro® – companie producatoare de articole din sticla, care este renumita nu doar calitatii superioare si sigurantei, dar si aspectulkui estetic atragator! Compania DiVetro® are grija de siguranta Dvs: baza de productie si prelucrarea sticlei – este eliminarea calitatii de taiere a sticlei, care este periculoasa pentru sanatatea Dvs.

DiVetro® – articole din sticla pentru interior in Moldova.

Primeste o ofertă unică

completați formularul și vă vom contacta