Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

AVANTAJE DE COOPERARE

divetro

pentru designeri

Orice concept și idee
Cele mai moderne tehnologii
Cele mai recente tendințe în design
Soluționarea sarcinilor non-standard

divetro

pentru contractori și constructori

Proiecte de orice scară
Cele mai bune soluții tehnice
Condiții convenabile de implementare
Politica flexibilă de stabilire a prețurilor

divetro

pentru arhitecți

Sistem de reduceri
Abordare individuală
"De la idee la realizare"
Calitate înaltă a componentelor și muncii

Sticla triplex - fabricare si instalare in Moldova

Sticla triplex este o sticlă stratificată de securitate, care este compusă din două sau mai multe straturi, asamblate la un loc cu ajutorul unei folii de laminare (triplex cu folie) sau unui lichid de laminare (triplex cu lichid). Sticla triplex e supranumită și sticla laminată sau stratificată. Straturile sticlei triplex pot fi din același tip de sticlă sau din diferite tipuri de sticlă, pot fi plane sau curbate în dependență de forma conferită sticlei până la laminare.
Pentru a produce sticla triplex, folia este plasată între foile de sticlă, după care foile de sticlă sunt lipite spre exemplu sub presiunea de 1,8-2 Мn/m.p (18-20 kgs/cm p.) la o temperatură ce depășește temperatura de fluiditate a foliei cu 40-50°С.
Procesul de laminare a sticlei nu mărește durabilitatea mecanică a acesteia, însă în cazul în care sticla se sparge, fragmentele rămân lipite de folia de laminare, evitându-se astfel apariția fragmentelor ascuțite și împrăștierea lor. Astfel, sticla triplex este o sticlă de securitate și de protecție.
Avantajul sticlei triplex mai constă și în faptul, că ea are proprietatea de a împiedica pătrunderea razelor ultraviolete în încăpere, fiind o protecție împotriva decolorării timpurii a mobilierului și tapetelor. Sticla triplex este folosită la intrări, în holurile clădirilor publice, la partițiile de birou și vitrine, scări și balustrade, hale comerciale și stații, săli sportive și grădinițe, la executarea blaturilor, rafturilor și a altor obiecte de mobilier.

exemple de lucrări

Câteva exemple ale muncii noastre efectuate pentru clienții raznyk

Alfa City Shopping Mall

Primeste o ofertă unică

completați formularul și vă vom contacta