Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

Construcții din sticlă securizată și arhitecturală

DiVetro® este marca comercială a Companii ”Bertam Grup SRL”  în Republica Moldova și ”Divetro Construct” în Romania, care sunt reprezentanții oficiali al companiei ”Paritet” – lider în domeniul construcțiilor translucide în sudul Ucrainei.
Sub marca DiVetro® vă punem la dispoziție o gamă completă de articole din sticlă securizată și arhitecturală, realizate în corespundere cu cele mai recente tendințe în design interior și tehnologii de construcție, termopane de diferite configurații, mobilier din sticlă, uși din sticlă, partiții din sticlă. Sticla securizată (călită) este sticla foliată supusă unei prelucrări termice speciale, care asigură o rezistență mecanică sporită și siguranță în caz de spargere.
Certificate și gosturi

   Compania “Paritet” dispune de o hală dotată cu cel mai modern utilaj pentru întărirea și prelucrarea sticlei, datorită căruia este posibilă punerea la dispoziția clientrului a unui ciclu amplu de lucrări:

Toate articolele marca DiVetro® sunt produse în baza desenelor individuale și în exclusivitate.

De-alungul anilor am realizat sute de proiecte, din care doar unele sunt prezentate aici. Suntem, însă, convinși, că proiectul nostru cel mai bun urmează a fi realizat anume pentru Dumneavoastră!

3100 proiecte

proiecte finalizate

890 companii

Clienții noștri

45 Persoane

echipa noastră

13 Ani

experiență