Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

Bine ați venit la DiVetro - o companie în care produsul pe care îl vindem este la fel de fiabil, durabil și sigur ca și lucrul cu noi.

DiVetro® este o marcă comercială a companiei Bertam Grup din Moldova, care este reprezentantul oficial al companiei Paritet, lider în industria structurilor translucide din sudul Ucrainei.
Echipa noastră este formată din oameni sinceri și muncitori, care sunt fericiți să-și facă treaba.
Credem cu adevărat în produsul nostru și dorim ca viața ta să fie mai bună, iar condițiile vieții și muncii tale să îți aducă bucurie.

Pe piața structurilor din sticlă și metal, compania noastră are reputația de partener de încredere și conștient. Principiile noastre stau la baza a tot ceea ce facem.


Credem în valoarea și importanța unei persoane în orice afacere.

Fiecare dintre angajații noștri este în primul rând o personalitate, distinsă nu numai printr-un nivel ridicat de pregătire profesională, ci și având un caracter unic, abordarea prezentării serviciilor noastre și temperamentul comunicării.
În DiVetro, nu veți găsi roboți care vă aruncă răspunsuri scriptate și similare între ele în toate aspectele activității lor.

Credem în calitatea produsului nostru.

De 13 ani am văzut cum proiectele implementate în cooperare cu DiVetro rămân în stare excelentă. Materialele de înaltă calitate, abordarea responsabilă a proiectării și instalării sunt motivele durabilității produselor noastre. Nu va trebui să actualizați și să reparați structurile realizate de noi dacă acestea sunt utilizate corect. O facem o dată și pentru o lungă perioadă de timp.

Ne îndeplinim obligațiile.

În afaceri, este foarte important să fii încrezător în partenerii tăi. Construcția este, în primul rând, termeni. Nerespectarea obligațiilor de timp în executarea comenzii creează o mulțime de inconveniente pentru orice contractant.
Nu veți fi într-o stare de anxietate și incertitudine cu privire la actualitatea comenzii dvs. de la DiVetro. Crede-mă, abordarea noastră cu privire la organizarea muncii ne permite să controlăm eventualele termene.

Căutăm întotdeauna modalități de a ne îmbunătăți munca.

De-a lungul existenței companiei noastre, am urmărit și aplicat neobosit ultimele tendințe în afaceri. Automatizarea proceselor și procesarea digitală a comenzilor nu sunt mai puțin importante pentru noi decât dezvoltarea membrilor echipei, datorită instruirilor și motivațiilor moderne. În biroul nostru, nu veți fi copleșiți de hârtii pentru semnare, ci veți crea o ofertă convenabilă în format electronic, vă va ajuta nu numai să alegeți sticla, ci și să vă vizualizați ideile în imagini specifice. Există un departament de proiectare pentru dvs., care vă poate dezvolta o soluție interioară, pentru a desena o imagine volumetrică și fotorealistă, înainte de a vă decide în cele din urmă asupra preferințelor dumneavoastră.


Sub marca DiVetro® vă oferim producția unei game complete de produse din sticlă temperată și arhitecturală, realizate în conformitate cu ultimele tendințe mondiale în tehnologiile de proiectare și construcție, precum și cabine de duș în Moldova, uși din sticlă, pereți despărțitori din sticlă, sticlă garduri, șorțuri de sticlă și multe altele.

Facem afaceri cu chip uman!

3100 proiecte

proiecte finalizate

890 companii

Clienții noștri

45 Persoane

echipa noastră

13 Ani

experiență


O ECHIPĂ DE SPECIALISTI ÎNALT CALIFICAȚI ÎN DOMENIUL DEZVOLTĂRII ȘI PUNERII ÎN APLICARE A PROIECTELOR DE CONSTRUCȚIE, FOLOSIND CELE MAI MODERNE TEHNOLOGII ȘI MATERIALE