Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

Noi creăm din vis realitate

Proiecte de orice dimensiuni

Orice concept de design

Tehnologii și materiale moderne

soluții tehnice extraordinare

Articole din sticla pentru interior si fatada in Moldova

   DiVetro® — este o marca comerciala a companiei «Bertam Grup» din Moldova, care este reprezentantul oficial al Companiei «Паритет» – lider in industria structurii translucide in sudul Ucrainei.

   DiVetro® reprezintă o gamă largă de articloe din sticlă pentru arhitectură și interior, securizarea și prelucrea sticlei, realizarea construcțiilor din sticlă securizată folosind utilaj propriu în corespundere cu cele mai recente tendințe în design interior și tehnologii de construcție, de asemenea si cabine de dus in Moldova usi din sticla ,pereti din sticla , balustrade din sticla si placari din sticla si multe altele. 

   Compania DiVetro® dispune de un atelier cu cel mai nou echipament din Chisinau pentru amplificarea si prelucrarea sticlei , care ne permite sa oferim clientilor un ciclu complet de lucrari: decuparea sticlei, prelucrarea canturilor, ornamentarea sticlei, securizarea si incovoierea sticlei, vopsirea sticlei, instalarea profesionala a constructiilor.

   Toate articolele marca DiVetro® sunt produse în baza desenelor individuale și în exclusivitate.

De-alungul anilor am realizat sute de proiecte, din care doar unele sunt prezentate aici. Suntem, însă, convinși, că proiectul nostru cel mai bun urmează a fi realizat anume pentru Dumneavoastră!

3100 proiecte

proiecte finalizate

890 companii

Clienții noștri

45 Persoane

echipa noastră

13 Ani

experiență