Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

AVANTAJE DE COOPERARE

divetro

pentru designeri

Orice concept și idee
Cele mai moderne tehnologii
Cele mai recente tendințe în design
Soluționarea sarcinilor non-standard

divetro

pentru contractori și constructori

Proiecte de orice scară
Cele mai bune soluții tehnice
Condiții convenabile de implementare
Politica flexibilă de stabilire a prețurilor

divetro

pentru arhitecți

Sistem de reduceri
Abordare individuală
"De la idee la realizare"
Calitate înaltă a componentelor și muncii

Servicii de decorare a sticlei de la compania DiVetro®

Matuirea sticlei

   Pentru a oferi sticlei efect de mat, este nevoie de matuit suprafata articolului din sticla. O astfel de prelucrare a sticlei este posibila datorita unui jet de aer cu nisip, care se afla sub influenta unei presiuni puternice (altfel acest proces mai este numit si «prelucrarea sticlei cu nisip».

Vopsirea sticlei

Vopsirea articolelor din sticla, dar si din alte materiale termostabile. Echipamentul inovator pentru vopsire permite sa vopsim rapid si decoram calitativ detaliile din sticla pentru interior, indiferent de dificultate.

Serigrafie

   Tehnologia de efectuare a serigrafiei este destul de simpla: orice imagine colorata care are extensia nu mai mica de 300 dpi, poate fi tiparit cu ajutorul unui full-color plotter, iar apoi cu ajutorul unui lipici se aplica pe sticla. Astfel, baticul unde este imprimata imaginea, indeplineste doua functii: functia decorativa si functia de protejare a peliculei. Pentru incaperile cu umeditate ridicata, dar si pentru majorarea securitatii pe fatadele din sticla se aplica o pelicula de protejare adaugatoare – oracal.

Aplicatiile decorative prin sublimare

Noi oferim servicii de imprimare foto pe sticla, care ofera o calitate maxima a imaginii tiparite. Simplu spus, anume fotografia de pe sticla este folosita pentru decorarea interiorului casei: bucatarii, mese, usi sin sticla si partitii, dulapuri cupeu, tavane din sticla si altele.

Lipire UV

   Tehnologia de aplicare a fotografiei pe sticla ne garanteaza o reproducere excelenta de culori, claritate, saturatie si luminozitate a imaginii tiparite. Mai mult decit atit, tipairea foto pe sticla este in conformitate cu toate cerintele si tehnicile se diguranta. Aceasta este caracterizata de procesul de fabricare, care foloseste doar cerneala ecologica si naturala, care nu contine solventi si alte substente nocive. Iar pentru protejarea suprafetei de zgirieturi si gunoi, noi aplicam pe suprafata sticlei o pelicula de protecti – ce ofera imaginii o durata de viata mai lunga, iar imaginea nu-si pierde stralucirea si saturatia. Puteti sa nu va faceti griji pentru ingrijire, suprafata se spala si curata usor, deoarece ea este rezistenta la factorii mecanici.

Datorita lipiciuli UV se poate de ajuns la un rezultat eficient si la o lipire sigura a constructiilor din sticla.

Tehnologia data, permite lipiciului UV, asupra caruia se raspindeste razele ultraviolete, sa fie mai practic si sa imbine in sine mai multe foi de sticla.

Principalele avantaje ale lipiciului UV:

  • Nivel inalt de lipire
  • Efectul de transparenta a sticlelor chiar si dupa lipirea UV.

Utilizarea pe scara larga

   Si, probabil, una din cele mai principale calitati ale lipiciului UV – este capilaritatea sa. A, что его сceasta inseamna, ca structura sa poate patrunde oriunde, oferindu-i sticlei calitati mai superioare de securizare. Datorita acestui lucru, pe suprafata sticlei se poate de imprimat imagini de diferita dificultate, iar el va netezi orice suprafata.

DiVetro® – articole din sticla in Moldova .

Primeste o ofertă unică

completați formularul și vă vom contacta