Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

AVANTAJE DE COOPERARE

divetro

pentru designeri

Orice concept și idee
Cele mai moderne tehnologii
Cele mai recente tendințe în design
Soluționarea sarcinilor non-standard

divetro

pentru contractori și constructori

Proiecte de orice scară
Cele mai bune soluții tehnice
Condiții convenabile de implementare
Politica flexibilă de stabilire a prețurilor

divetro

pentru arhitecți

Sistem de reduceri
Abordare individuală
"De la idee la realizare"
Calitate înaltă a componentelor și muncii

Servicii de vopsire a sticlei in Moldova

   Vopsirea cu vopsea pulbere a articolelor din metal negru și colorat, a sticlei și a altor materiale termorezistente. Utilajul modern de vopsire permite vopsirea și decorarea rapidă și calitativă a elementelor din metal și sticlă de interior de diferită complexitate, precum și a elementelor de fațade și profile. Este, de asemenea, posibilă vopsirea și decorarea articoleleor neconvenționale și de mărimi mari (cu lungime de până la 7,3 m).

Vopsirea cu vopsea pulbere este o metodă tehnologică nouă, care permite obținerea unor suprafețe polimerice de înaltă calitate.

În procesul de producție compania utilizează următoarele tipuri de vopsele:

   Vopselele pulberi termoplastice – vopsirea sticlei și a metalelor are loc în condițiile când pulberea se fluidizează și acoperă suprafața de lucru a articolului formând ulterior o peliculă colorată, ceea ce asigură o acoperire uniformă și de durată a acestuia.

   Vopselele pulberi termoreactive – acoperirea polimerică se formează prin topirea pulberii, care este aplicată pe suprafața de lucru, reacționând chimic în timpul aplicării. Astfel, vopseaua pătrunde în articolul confecționat, asigurându-i o acoperire durabilă chiar și în zona sudurilor și muchiilor ascuțite.

   În dependență de mărime și destinația articolului, echipa de specialiști a companiei vor veni cu o recomandare cu privire la alegerea metodei de vospire, fie a celei termoplastice, fie a celei termoactive. Gama largă a paletarului RAL, vă va ajuta, la rândul său, să alegeți orice nuanța dorită.

Avantajele vopsirii cu vopsele pulberi față de vopsirea tradițională cu vopsele fluide vă vor asigura următoarele:

  • Rezistența și durabilitatea produselor vopsite în orice condiții. Durata de exploatare se mărește de la 10 la 50 de ani.
  • Rezistența mărită la factorii externi (acizi, alcali, solvenți și alți compuși chimici, materiale abrazive, corozive, etc.). Desenul și textura sunt rezistente la intemperii și nu își pierd calitățile în exploatarea de durată.
  • Sustenabilitate. Produsele vopsite și cele decorative pot și utilizate chiar și în instituțiile medicale și grădinițile de copii.
  • Gama largă a paletarului RAL și a texturilor utilizate (piatră, lemn, etc.) fac posibilă realizarea celor mai îndrăznețe idei ale arhitectului.
  • Rentabilitate. Reducerea numărului de operațiuni tehnologice, viteza mare de polimerizare, economisirea cheltuielilor pentru pregătirile legate de vopsire, toate acestea reduc considerabil timpul de executare a comenzii.

De asemenea ar putea sa va intereseze – matuirea sticleidecorarea sticleiaplicatii decorative prin sublimare .

Primeste o ofertă unică

completați formularul și vă vom contacta