Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

AVANTAJE DE COOPERARE

divetro

pentru designeri

Orice concept și idee
Cele mai moderne tehnologii
Cele mai recente tendințe în design
Soluționarea sarcinilor non-standard

divetro

pentru contractori și constructori

Proiecte de orice scară
Cele mai bune soluții tehnice
Condiții convenabile de implementare
Politica flexibilă de stabilire a prețurilor

divetro

pentru arhitecți

Sistem de reduceri
Abordare individuală
"De la idee la realizare"
Calitate înaltă a componentelor și muncii

Servicii decorative de sublimare a sticlei

Cerințele față de formele arhitecturale cresc cu fiecare zi, iată de ce compania DiVetro® este mereu în pas cu inovațiile tehnologice. Utilajul modern pentru vopsire și aplicațiile decorative permite vopsirea și decorarea rapidă și calitativă a elementelor din metal și sticlă de interior de diferită complexitate, precum și a elementelor de fațade și a profilelor.
Aplicațiile decorative prin sublimare sunt o metodă universală, care permite obținerea unei imitații complete de texturi, în special a lemnului, pietrei sau marmurei, păstrându-se totodată indicii înalți de rezistență și durabilitate. Vopsirea în așa mod se realizează prin transferarea termică prin sublimare a vopselii, în procesul căreia, în rezultatul acțiunii temperaturilor înalte, imaginea aderă puternic la suprafața polimerică a articolului. Penetrarea adâncă a vopselii asigură rezistența ridicată a desenului la deteriorări mecanice și fizice. Astfel, articolele decorate polimeric pot fi utilizate în orice condiții climaterice și în cadrul oricăror obiecte de producție industriale.

De ce compania DiVetro® recomandă cu încredere serviciul de executare a aplicațiilor decorative polimerice prin sublimare? Deoarece, acest tip de vopsire pe lângă faptul, că este unul de înaltă calitate, face posibilă imprimarea imaginilor transparente (de exemplu pe sticlă), pe produsul confecționat nu vor fi vizibile urmele pe care le lasă imprimanta în cazul imprimării multicolore.

De asemenea ar putea sa va intereseze – decorarea sticleimatuirea sticleivopsirea sticlei .

Primeste o ofertă unică

completați formularul și vă vom contacta