Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

AVANTAJE DE COOPERARE

divetro

pentru designeri

Orice concept și idee
Cele mai moderne tehnologii
Cele mai recente tendințe în design
Soluționarea sarcinilor non-standard

divetro

pentru contractori și constructori

Proiecte de orice scară
Cele mai bune soluții tehnice
Condiții convenabile de implementare
Politica flexibilă de stabilire a prețurilor

divetro

pentru arhitecți

Sistem de reduceri
Abordare individuală
"De la idee la realizare"
Calitate înaltă a componentelor și muncii

Serigrafie pe sticla de la compania DiVetro®

   Serigrafierea pe sticlă este o metodă rapidă și necostisitoare de aplicare a unei imagini colorate pe o foaie de sticlă. La momentul actual nu există o tehnologie mai reușită decât aceasta. Desenul obținut este bogat, clar, opac, puțin voluminos și foarte rezistent. Este posibilă realizarea imitației suprafeței de catifea sau a desenului executat prin suflare abrazivă cu nisip. Tehnologia dată permite imprimarea desenelor atât pe suprafeți plane cât și pe cele curbate.

Tehnologia de serigrafiere permite imprimarea și aplicarea practic a oricărei imagini, principalele cerințe în acest caz fiind rezoluția acceptabilă pentru dimensiuni mari și respectarea proporțiilor imaginii (o imagine orizontală nu poate fi imprimată vertical).

Suntem deseori întrebați:Prin ce se deosebesc fațadele realizate de noi de cele ieftine realizate pe cerneală solvent și eco-solvent, care în prezent sunt în mare număr disponibile în Moldova?

   Răspunsul este unul simplu: la prima vedere, acestea sunt greu de deosebit. Însă cerneala solvent și eco-solvent sunt destinate în exclusivitate scopurilor publicitar-poligrafice, utilizării de scurtă durată în formă de placate, banere, reclamă exterioară și interioară în încăperi nerizidențiale și publice și spații bine aerisite și nu sunt destinate pentru utilizarea în apartamente, case, cu atât mai mult în camerele pentru copii, dormitoare și debarale. Mirosul toxic specific al acestor cerneluri pot cauza alergii și alte boli.

   În tiparul pentru interior deja de mulți ani sunt folosite cernelurile pe bază de pigmenți pentru interior. Piața tiparului pe bază de pigmenți este foarte dezvoltată în vest, datorită mai întâi de toate sustenabilității înalte a cernelurilor folosite pentru tipar. Multe componente chimice, care alcătuiesc cernelurile solvent atât de răspândite sunt dăunătoare pentru sănătate și pot provoca diferite boli, din care considerente folosirea tiparului pe cerneală solvent în designul interior este una nedorită. Tiparul pe cerneala pe bază de pigmenți este mai clar decât cel pe cerneală solvent. Atuul principal constă în faptul, că imaginile obținute sunt rezistente la razele solare și apă, făcând cernelurile pe bază de pigmenți indispensabile la tiparul imaginilor pentru utilizare exterioară și interioară.

Tehnologia executării imprimării pe cerneală pe bază de pigmenți și aplicarea acesteia pe sticlă

   La executarea imprimării pe sticlă (la fațadele artistice) se folosește sticla tip Satenglass de 4mm, sticla clară М-0 și М-1, de 4 mm. Aceasta conferă imaginii adâncime și finețe, nu strălucește, toate nuanțele și detaliile imaginii se văd clar pe o astfel de sticlă. Imaginea aleasă de client este imprimată pe batic (o pânză subțire de mătase folosită pentru desenarea și imprimarea tablourilor pe mătase) cu cerneluri hidrofuge pe bază de pigmenți. Următoarea etapă constă în aplicarea imaginii imprimate pe batic pe suprafața pregătită a sticlei cu ajutorul unui clei special. Procesul de producție are loc pe utilaj special de laminare de format mare de marcă germană. După aplicare, partea din față este acoperită suplimentar cu o folie de protecție tip oracal, ceea ce mărește protecția imaginii imprimate și care asigură o mai bună păstrare a calității acesteia în timp și o protejează de deteriorări mecanice în timpul exploatării. În final sticla cu imaginea imprimată este încastrată în profilul sistemului culisant ales de dumneavoastră, fiind gata pentru o îndelungată și eficientă utilizare.

Ar putea sa va intereseze – decorarea sticleivopsirea sticlei, sublimare pe sticla.

Primeste o ofertă unică

completați formularul și vă vom contacta