Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Ati obosit de banalitate si va doriti o schimbarea radicala de look a unui interior plictisitor si inexpresiv. O solutie inteligenta pentru reconfigurarea oricarui spatiu care creaza efecte vizuale deosebite, sunt peretii mobili din sticla. In Moldova, acestia sunt utilizati in diverse aplicatii: magazine, zone comerciale, hoteluri, cafenele, spatii de birouri, dar si in casele dumneavoastra. Transparenta peretilor separatori din sticla permite patrunderea nestingherita a luminii naturale, oferind senzatia unui un ambient aerist. Au aspect deosebit de modern si elegant si satisfac cele mai exigente cerinte functionale.

   Echipate cu componente performante, aceste sisteme flexibile asigura securitate sporita si o buna izolare fonica si termica. Sunt constructii fiabile si versatile, rezistente la umiditate si la flucuatiile de temperatura. Asigura un acces usor si o manevrabilitate lipsita de efort, gratie elementelor articulate de calitate. Preturile peretilor mobili din sticla variaza in functie de configuratiile si complexitatea proiectului.

   Peretii mobili reprezinta niste panouri din sticla ce se pot deplasa si interbloca formand un perete despartitor. Se executa din sticla securizata care face fata presiunii, loviturilor si altor accidentari, garantand siguranta maxima si durabilitate. Diversitatea texturilor si culorilor sticlei indeplinesc chiar si cele mai neobisnuite preferinte: neteda sau reliefata, transparenta, cu tenta verzuie sau colorata, sablata, colatanta sau vopsita pentru a reda imagini, peisaje, texturi, sigle, etc.

   Compania noastra comercializeaza in Chisinau pereti mobili din sticla, intr-o gama larga de finisaje, ceea ce ofera libertate totala de creatie. Este optiunea ideala de compartimentare care prin frumusetea si utilitatea sa, permite realizarea celor mai ambitioase idei de design. De asemenea, aveti posibiltatea de a confectiona pereti mobili din sticla la comanda cu dimensiuni personalizate pe necesitatile dumneavoastra.

Articole din sticla pentru interior - Divetro !!!

Înapoi la știri