Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Putem spune, fara sa exageram ca in amenajarea spatiilor exterioare, este esential de a identifica cele mai estetice si durabile solutii. Decorarea unei terase in aer liber, ale unei piscine, gradini sau curti, trebuie sa inceapa de la alegerea materialului folosit pentru pardoseala, deoarece acesta reprezinta primul element care confera siguranta si confort. In prezent, preferintele se indreapta spre lemnul plastifiat sau WPC (wood polymer composite) – un produs inovativ in domeniul constructiilor.

   Scandura de lemn plastifiat in Moldova a crescut enorm in popularitate datorita calitatilor sale impecabile, pozitionandu-se printre materialele cele mai recomandate si cele mai alese pentru mediul outdoor. Principalul motiv pentru performantele sale deosebite este faptul ca imbina perfect esteticul cu durabilitatea si usurinta in exploatare. Combinatia de lemn si plastic atribuie profilelor avantajele ambelor materiale: aspectul placut al lemnului si durabilitatea plasticului. Lemnul plastifiat se evidentiaza prin rezistenta sporita la condiţiile atmosferice (ploaie, zapada, variatii mari de temperatura), nu se teme de umeditate inalta, radiatii ultraviolete, mucegaiuri si insecte, nu putrezeste si nu se crapa. In plus, profilele din WPC sunt usor de instalat, nu necesita niciun fel de prelucrare, avand o durata de viata extinsa cu efort minim de intretinere. Pardoselile de exterior compozit sunt antiderapante, netede si fara aschii de lemn.

   Compania Divetro va pune la dispozitie scandura de lemn plastifiat la preturi rezonabile. Va propunem solutii complete, garantand calitatea oricarui serviciu, de la consultanta, concept si confectionare, pana la livrare si montaj. Beneficiati de experienta si profesionalismul unei echipe competente pentru proiecte de exceptie. WPC-ul este un profil rectangular celular si prezinta niste lamele lungi tratate cu substante speciale de conservare pentru a-i maximiza rezistenta la intemperi pe o lunga durata. Suprafata exterioara poate fi plana sau striata pentru a preveni alunecarea. Pe partea inferioara, sunt prevazute canale de aer pentru ventilatie. Lungimea, latimea si grosimea profilului variaza, ceea ce ofera oportunitatea de a executa orice lucrare conform parametrilor individuali. In afara de tipurile uzuale de scandura de lemn plastifiat, la comanda se pot realiza si variante personalizate. Pardoselile din lemn plastifiat sunt preconizate pentru zonele de trafic intens, pastrandu-si in timp forma si nuanta cromatica de baza. Profilele WPC sunt pe larg utilizate atat in domeniul rezidential, cat si la restaurante si hoteluri. Cea mai buna scandura de lemn plastifiat in Chisinau o gasiti la compania Divetro.

Gama diversificata de modele si culori foarte apropiate de cele naturale precum si finisajele deosebite confera produselor unicitate si stil, imbinand armonios utilul cu placutul.

Înapoi la știri