Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Sticla a devenit un element indispensabil in design-ul interior. Este un material care amplifica la maxim lumina naturala, generand senzatia unui spatiu transparent si aerat. Tehnologiile sunt in continua diversificare si dezvoltare, iar metodele moderne de vopsire si decorare au contribuit la aparitia a noi posibilitati de utilizare a sticlei. Fie ca vorbim de mobilier, placari, pereti despartitori sau oglinzi – una din cele mai noi tendinte sunt suprafetele de sticla imprimate.

   Aplicatiile decorative prin sublimare in Moldova reprezinta o tehnica de transpunere a unei imagini digitale pe sticla, ceramica sau metal. Sublimarea functioneaza printr-un proces de transfer termic a unor cerneluri sensibile la temperaturi ridicate care trec din starea solida in starea gazoasa si se impregneaza definitiv pe suport, devenind parte din structura acestuia. Personalizarea prin sublimare full color confera imprimeului o durabilitate crescuta garantand 100 % fidelitatea imaginii pe materialul aplicat. Imaginea rezultata este perfecta, detaliile fine, rezolutia foarte mare, apropiata cu cea fotografica, iar nuantele sunt intense si vibrante, extrem de durabile in timp. Aplicatiile decorative prin sublimare la comanda va garanteaza calitatea desavarsita a imaginii alese de dumneavoastra, indiferent de dimensiune sau de complexitatea desenului.

Cresterea popularitatii aplicatiilor decorative prin sublimare in Chisinau este data de urmatoarele avantaje:

  • se foloseste doar cerneala ecologica si naturala, absolut inofensiva pentru sanatate;
  • imaginea se transpune cu precizie inalta, iar intensitatea culorilor se transmite exact;
  • se fixeaza stabil pe suprafata;
  • desenele sublimate sunt extrem de rezistente la spalare, zgarieturi si alte forte de frecare.

   Imaginatia nu cunoaste limite atunci cand planificam amenajarea interiorului. Compania noastra va sta la dipozitie si va ofera aplicatii decorative prin sublimare la preturi care va vor surprnide placut. Dulapurile cupe, usile, biroul, bucataria sau chiar camera pentru copii, toate pot prinde viata daca le adaugati un strop de culoare si le conferiti o dimensiune complet noua a design-ului.

Articole din sticla securizata - Divetro !!!

Înapoi la știri