Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   O soluie inovatoare in domeniul prelucrarii suprafetelor din metal o reprezinta utilizarea vopselelor sub forma de pulbere uscata, ce au in compozitia lor polimeri termoplastici si termoreactivi, reticulanti, plastifianti, agenti tixotropici, pigmenti, materiale de umplutura si alte adaosuri. Aceasea ofera protectie maxima si creeaza un finisaj mult mai durabil decat vopseaua clasica. Este o tehnologie de vopsire industriala ecologica ce nu contine substante chimice nocive si nu degajeaza mirosuri neplacute.

   In Moldova acoperirea termoplastica este pe larg utilizata, datorita faptului ca asigura o calitate superioara a produsului finit, atat din punct de vedere a aspectului estetic, cat si a rezistentei mecanice. Pulberea se aplica prin intermediul campului electrostatic dupa care se supune caldurii, pentru a-i permite sa curga pe suprafata. Astfel, serealizeaza o pelicula uniforma de vopsea, care dupa racire formeaza un strat aderent protector complex.

Acoperirea termoplastica prezinta urmatoarele avantaje:

  • metoda de finisare ecologica;
  • este lipsita de solventi, nu necesita diluare, agitare sau reglarea viscozitatii;
  • eficienta in vopsire;
  • se aplica fara scurgeri, iregularitati sau defecte de suprafata;
  • calitatea excelenta a finisajului;
  • rezistenta inalta la intemperii, socuri mecanice, coroziune, uzura, abraziune, variatii de temperatura, agenti chimici si raze UV;
  • stabilitate deosebita a culorii si a luciului;
  • costuri reduse comparativ cu costul aplicarii vopselelor traditionale.

   Compania Divetro executa lucrari de acoperire termostatica in Chisinau , avand o bogata experienta in acestdomeniu. Datorita caracteristicilo r sale vopseaua pulbere este folosita pentru o gama larga de produse din : otel, aluminiu, aliaje metalice, sticla sau ceramica. Se utilizeaza in industria auto, la acoperirea mobilierului de gradina, a gardurilor, a masinilor agricole, a elementelor de fatada, a ferestrelor sau diferitor utilaje etc. Pot fi folosite si la interior. Suprafata se pregateste preliminar in dependenta de tipul, geometria si starea acesteia.

   Acoperirea termostatica la comanda ofera oportunitatea de a aborda creativ nevoile dumneavoastra si de a genera un produs ideal. Paleta de culori este foarte variata, de aceea, puteti alege diverse grade de textura si luminozitate. Pe langa produsele standard, oferim si vopsea pulbere personalizata, obtinuta prin mixarea nuantelor. Garantam profesionalism, operativitate si cele mai avantajoase preturi.

Acoperirea termoplastica este cea mai inteligenta, economica, durabila si ecologica metoda de aplicare a unei vopsele.

Înapoi la știri