Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Tehnologiile avansate in domeniul constructiilor au permis crearea unui produs inovational cu un aspect estetic deosebit, care imita textura si nuantele specifice lemnului natural, dar este complet lipsit de neajunsurile sale. Are o stabilitate dimensionala buna, este extrem de rezistent la stresurile mecanice si la actiunea distructiva a factorilor atmosferici.

   Decking-ul numit si lemn plastifiat, in Moldova reprezinta o alternativa remarcabila la lemnul de terase traditional. Este un parchet de exterior din noua generatie, care combina cele mai bune caracteristici ale lemnului si plasticului. Este un material modern, sigur si ecologic, rezultat dintr-un amestec omogen de pulberi din lemn, polimeri sintetici si aditivi.

   Este alegerea optima pentru pardoseala de exterior datorita longevitatii si versatilitatii, fiind combinatia perfecta intre calitatea inalta si cele mai avantajoase preturi. In Moldova lemnul plastifiat este disponibil in diverse variante cromatice pentru a putea fi montat in orice context architectural. Compania noastra prezinta atentiei dumneavoastra o gama variata de modele de decking care difera dupa dimensiuni, design, compozitia lemnului si proprietati tehnice.

   Decking-ul are o culoare uniforma si o geometrie perfecta. Se remarca prin durabilitate si rezistenta sporita impotriva diferentelor de temperatura, a razelor ultra violete, umeditate si la factorilor de uzura . Este invulnerabil la mucegai , bacterii si agenti patogeni. Nu se deformeaza, nu se decoloreaza si nu necesita prelucrare suplimentara. Suprafata rugoasa a acestei pardoseli nu permite alunecarea. Decking-ul nu se infierbanta, este foarte placut la atingere, iar mersul descult este foarte confortabil. Este un material practic, usor de folosit si de intretinut, fiind nevoie doar de apa sub presiune pentru a fi curat.

   In Chisinau, lemnul plastifiat este pe larg utilizat in amenajarea gradinilor, localurilor in aer liber, teraselor exterioare sau zonelor in jurul piscinelor. Dar este pretabil si in camera de baie, sauna sau pentru placarea fatadelor (siding) si gardurilor. Posibilitatile de configurare aspatiului de recreere si distractie sunt nelimitate, de aceea, in Moldova lemnul plastifiat la comanda este solutia ideala pentru a concepe un loc de odihna si relaxare.

Articole din sticla pentru interior in Moldova ! 

Înapoi la știri