Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Echipamentul expozitional serveste unui singur scop – de a prezenta intr-un mod inedit produsele vandute si de a le pune in valoare. Este punctul in care cererea se intalneste cu oferta si este factorul determinant in abordarea consumatorului, fiind unul dintre cele mai puternice si mai putin costisitoare unelte publicitare. In Moldova vitrinele din sticla nu mai sunt doar un element de decor stilat, dar si o componenta importanta a strategiei de marketing, ce solutioneaza cu succes o serie de intrebari:

  • organizarea optima a spatiului de prezentare;
  • sporirea eficientei utilizarii spatiului comercial;
  • expunere total transparenta;
  • prezentarea estetica si atractiva a marfurilor;
  • impact vizual extraordinar, atragand atentia si interesul potentialilor cumparatori;
  • siguranta produselor.

   Compania Divetro va une la dispozitie o gama larga de modele la cele mai atractive preturi: vitrine din sticla , dulapuri cu rafturi, tejghele, etajere, polite, standuri expozitionale, mese de prezentare, insule, gondole, panouri slatwall, etc. Toate articolele noastre sunt executate din sticla securizata plana sau curbata si feronerie de calitate,ce asigura un inalt grad de rezistenta, siguranta si functionalitate. Colaboram cu cei mai consacrati producatori de sisteme arhitecturale care inglobeaza cele mai fiabile caracteristici exploatationale.

   Suntem de parerea ca fiecare punct de vanzare ar trebui sa aiba o latura personalizata in ceea ce priveste mobilierul, de aceea, venim cu solutii profesionale de proiectare si dotare completa pentru orice tip de magazin, de la cele de mici dimensiuni, pana la show-room-uri si centre comerciale. Suntem deschisi oricaror propuneri sau idei si avem experienta necesara in acest sens. Specialistii nostri profesionisti realizeaza la comanda vitrine de sticla de diverse dimensiuni, configuratii si design. De regula, astfel de lucrari se realizeaza la cheie – de la intocmirea proiectului si vizualizarea acestuia pana la instalare si punerea in folosinta. Fiecare concept este bine gandit pentru a fi in ton cu ambianta, marfa expusa, locatia, brandul si targetul magazinului. Unitatile pot fi echipate cu iluminare, cu mecanisme de rotire, pot fi individualizate prin logo-uri, printuri si decoruri unice.  Compania Divetro va ajuta sa achizitionati cele mai performante vitrine de sticla in Chisinau si intreaga Moldova. Impreuna vom crea o atmosfera unica in magazinul, biroul sau salonul dumneavoastra, si atunci cu siguranta veti obtine succese mari!

DiVetro® – Constructii din sticla.

Înapoi la știri