Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Copertinele reprezinta sisteme de umbrire moderne, fiind componenta de baza a grupului de intrare, care ofera protectie impotriva intemperiilor vremii si a razelor solare. Au un impact estetic considerabil in design-ul cladirii, inobileaza fatada si se integreaza pefect oricarui stil architectural, aducand un aer elegant si impunator.

   In Moldova copertinele din sticla sunt pe larg utilizate in amenajarea accesului exterior al institutiilor private sau publice, centrelor comerciale, sediilor de firme sau case de locuit. Sunt constructii simple si rafinate, dar cu o rezistenta sporita, foarte flexibile si fiabile in timp. Structura acestora se realizeaza din inox, iar suprafata de protectie poate fi din sticla securizata sau laminata. Se poate opta atat pentru sticla clara cat si pentru sticla colorata sau mata. Piesele din inox sunt de trei tipuri: pentru prinderea montantului in perete, pentru sustinerea sticlei la perete si pentru sustinerea sticlei impreuna cu montantul. Sunt materiale de ultima generatie care imbina perfect design-ul inedit cu utilitatea si siguranta. Investiti in calitatea copertinelor din sticla la preturi accesibile si beneficiati de un plus de prestigiu, dar si conditii optime de locuit sau de lucru.

   Pentru a fi in mod constant pe pozitia cea mai inalta, compania noastra dispune de utilaje performante si o echipa specializata in domeniu, care acorda atentie fiecarui detaliu. Astfel, putem executa la comanda copertine din sticla unicat, de diferite forme si configuratii. Fiecare produs se personalizeaza dupa preferintele clientului. Copertinele prezinta multiple avantaje, iar utilizarea acestora rezolva o serie de momente neplacute, ce permit exploatarea spatiilor exterioare chiar si atunci cand timpul nu este foarte prietenos. Factorii de mediu precum vantul, ploaia sau radiatiile solare puternice conditioneaza instalarea unei copertine care sa asigure un climat confortabil si eficient.

Compania noastra comercializeaza in Chisinau copertine din sticla intr-o varietate aproape nelimitata de modele, ce satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi, atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere calitativ.

Servicii de prelucrare a sticlei in Moldova - Divetro !!!

Înapoi la știri