Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Daca dorit sa conferiti un plus de originalitate si rafinament design-ului interior, solutia optima ar fi un mobilier din sticla. In Moldova acesta este la mare cautare pentru organizarea spatiilor cu destinatie diferita. Masute de cafea, mese si blaturi pentru bucatarie, console, dulapuri pentru baie, vitrine, polite si etajere, toate sunt disponibile intr-o gama variata de finisaje si configuratii. Articolele pot fi realizate in totalitate din sticla sau in asociere cu alte materiale moderne cum ar fi lemnul, metalul, plasticul s.a.

   Mobilierul din sticla imbina armonios aspectul estetic desavarsit cu functionalitatea si poate fi usor integrat in orice stil de amenajare de la cel clasic, pana la cel minimalist sau contemporan. Simplitatea liniilor contrasteaza cu fluiditatea formelor, aducand expresivitate oricarei incaperi. Elementele de decor din sticla faciliteaza trecerea luminii, ambientul devine mai luminos si mai aerisit si se creeaza iluzia unui spatiu mai mare si mai inalt.

   Mobila este executata din sticla securizata care prin prisma noilor tehnici de productie si prelucrare, are o rezistenta sporita la socuri mecanice si isi pastreaza integritatea chiar si sub actiunea unor sarcini grele. In Chisinau mobilierul din sticla a fost si va ramane cel mai elegant si cel mai apreciat in living, bucatarie, dining sau birou, oferind un larg spectru estetic. Sticla nu reprezinta o constanta, ci constituie un subiect care ofera o multitudine de variatii. Pentru a obtine un efect de oglindire este utilizata sticla obisnuita, sticla alba sau translucida. Sticla sablata poate fi interpretata in diferite nuante, de la alb pana la nuante de turcoaz si verde, de la sablari fine, pana la opacitate maxima. Sticla colorata sa vitraliile genereaza reflexii cromatice pe pardoseala sau pe alte suprafete. Tehnologia moderna permite de a transpune orice concept in forme, texturi si finisaje atent selectionate. De aceea, confectionarea unui mobilier din sticla la comanda este oportunitatea de a crea un spatiu confortabil si personalizat.

   Cel mai important lucru este ca sticla este unul din cele mai ecologice si mai pure materiale. Este non-absorbanta si nu va mucegai in medii umede. Este usor de intretinut si nu se pateaza. Astfel, beneficiati de cele mai inalte standarde de calitate la cele mai competitive preturi. Mobilerul din sticla atrage privirile, oferind satisfactie vizuala maxima. Nu ezitati sa folositi toata creativitatea de care dispuneti pentru a da nastere unui interior inedit.

Articole din sticla arhitecturala - Divetro !!!

Înapoi la știri