Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   In prezent, peretii din sticla in Moldova sunt tot mai solicitati in organizarea spatiului din birou sau locuinta, deoarece reprezinta o solutie de decor practica, functionala si cu mult potential estetic. Este un element care combina perfect rolul de fereastra si perete despartitor, avand ca efect marirea campului vizual si amplificarea luminozitatii intregii incaperi.

   Peretii din sticla au un domeniu de utilizare larg, pornind de la grupuri de usi exterioare, zone de receptii in oficii, centre comerciale si magazine pana la pavilioanele expozitionale. Aceste constructii poseda un design deosebit, se incadreaza in orice tip de ambient interior sau exterior, conferindu-i fluiditate si eleganta. Pretul peretilor din sticla variaza in functie de materialele folosite si complexitatea instalarii.

   Sunt structuri care asigura o fixare excelenta, o rezistenta indelungata in timp, precum si un maxim de siguranta. Peretii din sticla permit luminii naturale sa domine, asigurand pe langa o zonare eficienta a incaperii, o atmosfera aerisita si confortabila. De asemenea, prezinta calitati excelente de izolare termica si fonica, deoarece suplinesc complet spatiul dintre pardoseala si tavan.

   Peretii sunt executati din geam securizat tratat termic, cu o grosime de 8-10 mm, care reduce la minim riscul de spargere sau accidentare. Sticla se instaleaza in profile de aluminiu cu ajutorul unor sisteme de prindere sau prin fixare in puncte. Sticla poate fi total transparenta sau colorata, mata sau partial mata, sablata, cu vitralii, desene, inscriptii si logotipuri. Aditional, este un material robust cu un aspect igienic, foate usor de intretinut, mentinandu-si ani indelungati aspectul de nou. Accesoriile si feroneria sunt realizate din otel inoxidabil. Instalarea si demontarea este rapid si usor e realizat.

   Peretii din sticla in Chisinau este o tendinta actuala in amenajarile interioare ce permite solutionarea multiplelor probleme constructive. Optand pentru un perete despartitor de sticla, va puteti convinge ca este o alternativa moderna in raport cu solutiile rigide traditionale. Compania noastra va este la dispozitie pentru a furniza la comanda pereti din sticla, dupa proiectul dumneavoastra. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Produse din sticla calita in Moldova  - Divetro !!!

Înapoi la știri