Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Tehnologiile moderne de decorare a sticlei prezinta solutii arhitecturale nelimitate pentru design-ul interior. Imaginatia se poate manifesta liber atunci cand dorim sa adaugam o pata de culoare in amenajarile ambientale fixe sau mobile. In Moldova serigrafierea este o tehnica de reproducere a imaginilor, pe larg aplicata de producatorii de mobila, deoarece permite crearea unor suprafete vitrate, colorate uniform, ecologice si durabile in timp chiar si in mediile outdoor. Datorita acestui tratament produsul final are calitatile geamului securizat – rezistenta sporita la actiunea factorilor externi, la temperaturile ridicate si la stresurile mecanice.

   Procedura consta in aplicarea pe o suprafata plana a unui strat de cerneala speciala printr-o sita serigrafica foarte fina. Sita serveste drept baza formei de tipar si influenteaza capacitatea de rezolutie si grosimea stratului de cerneala. Densitatea vopselei poate fi reglata, ceea ce asigura obtinerea unei imagini intensive. Ulterior, imprimeul se preseaza si se supune unui tratament termic pentru o mai buna fixare de suport . Straturile de cerneala sunt clar vizibile si palpabile. Imaginea rezultata este perfecta, are o precizie inalta, culorile sunt vii si vibrante. Se utilizeaza cerneluri speciale: gonflabile, reliefate, lucioase, metalizate, fluorescente. Este posibila reproducerea atat a culorilor liniare cat si a elementelor in policromie.

   Materialele de ultima generatie si echipamentul performant de care dispunem, ne ofera posibilitatea de a realiza la comanda serigrafiere de orice complexitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor. Astfel, pot fi create imprimeuri tridimensionale, cu imitatie de catifea sau de cauciuc. Avantajul acestei tehnici este ca se pot tipari inclusiv suprafetele curbe .

   In Chisinau serigrafierea reprezinta este o modalitate ofertanta de transpunere a preferintelor proprii in orice proiect de design interior. Placari de sticla printata sunt utilizate pentru decorarea peretilor de separare a spatiilor si a pieselor de mobilier pentru birou, baie sau bucatarie. Sunt ideale pentru promovarea produselor, serviciilor sau a firmelor. Preturile pentru serigrafiere sunt foarte avantajoase pentru o personalizare atat de originala.

Înapoi la știri