Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Industria moderna se confrunta cu un sir de dificultati ce tin de protectia corpurilor metalice de efectele negative provocate de actiunea factorilor externi, cum ar fi coroziunea, eroziunea, cavitatia, etc. Se cauta modalitati de a spori rezistenta elementelor constructiilor, pentru a le extinde durata de exploatare.

   In prezent, una din cele mai eficiente tehnici de prelucrare a diferitor suprafete se considera a fi pulverizarea termoplastica. In Moldova acest nou trend se bucura de mare popularitate, inregistrand o evolutie semnificativa in ultima perioada. Procesul se realizeaza folosind vopsea polimerica, material ce poseda proprietati fizice remarcabile, permitand de a obtine o acoperire pe cat de durabila si utila, pe atat de estetica.

   Polimerii sintetici sunt utilizati la scara mare in cele mai diverse domenii, fiind o alternativa viabila vopselelor lichide. Daca solutiile clasice se axeaza pe solventi si pigmenti, atunci cele bazate pe polimeri au in componenta lor un complex polimeric de mare rezistenta, cu caracteristici cu adevarat speciale.

   Materialul de acoperire consta dintr-o pulbere uscata termoplastica, care dupa ce este topita in flacara unor arzatoare ce functioneaza cu amestec de aer-combustibil, se pulverizeaza catre piesa cu ajutorul unui jet de aer comprimat, se revarsa pe suprafata si dupa ce se raceste, formeaza o pelicula uniforma, cu o intindere perfecta si o aderenta deosebita. Stratul aplicat asigura o protectie anticoroziva excelenta si are o rezistenta crescuta la impact (sarcini mecanice, abraziune), la temperaturi extreme, si la stresul chimic (lichide corozive, gaze). Nu se degradeaza si nu se decoloreaza in timp.

   Pentru cei ce doresc un finisaj de calitate, compania Divetro executa pulverizare termoplastica la comanda in Moldova . Realizam acoperire polimerica pe obiecte de diferite dimensiuni, in orice locatie, cu deplasare de personal si utilaj, fara a fi dependenti de anotimp si de mediul exterior. Profesionalismul specialistilor nostri in domeniul respectiv, tehnologiile de ultima generatie si materialele de prima clasa, furnizate de producatori cu renume – reprezinta garantia unor lucrari de finisare cu un nivel inalt de performanta.      De asemenea, si preturile la pulverizarea termoplastica sunt avantajoase, deoarece vopseaua polimerica este rentabila nu doar tehnic dar si economic, avand putere foarte mare de acoperire. Daca sunteti in cautarea unei companii ce presteaza servicii de pulverizare termoplastica in Chisinau , va suntem la dispozitie.

Suntem pregatiti sa facem fata oricarei provocari pentru a demonstara experienta, calificarea si performarea unor servicii de calitate spre satisfactia clientilor nostri.

Înapoi la știri