Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Sticla a devenit adevarata sursa de inspiratie pentru arhitectii moderni. Varietatea formelor, gama cromatica bogata, finisajele deosebite sau combinatii ale acestora, pot satisface exigentele in continua schimbare ale clientilor. Constructiile din sticla sunt omniprezente in amenajarile interioare contemporane, potrivindu-se oricarui stil sau gust.

   In prezent, una din inovatiile ce castiga tot mai multa popularitate in proiectele de design o reprezinta imprimarea pe sticla in Moldova aceasta tehnica este extrem de apreciata, deoarece creeaza un impact vizual foarte placut. Iar daca lasati acest lucru pe mainile unor adevarati profesionisti, acestia vor transpune in realitate cele mai indraznete si personalizate concepte. O imagine bine gandita, clara si corect amplasata, confera ambientului individualitate, dispozitie si confort.

   Compania Divetro va propune servicii de imprimare pe sticla in Chisinau si pe intreg teritoriul tarii. Calitatea si durabilitatea printului este garantata de utilizarea unor tehnologii avansate si a materialelor cu caracteristici si performante inalte. Suprafata uniforma si lucioasa a acestuia reflecta lumina, marind vizual spatiul, care capata astfel si un plus de eleganta. Culorile sunt imprimate permanent pe sticla prin procesul termic. Nu se decoloreaza si nu-si pierd din intensitate. Avantajele sticlei imprimate sunt: igiena, intretinerea usoara, rezistenta la apa si la abraziune.

   Imprimarea pe sticla la comanda este solutia ideala pentru un interior plin de culoare si lumina. Ofera oportunitatea de a decora orice suprafata plana, de orice dimensiune sau grosime. Indiferent de parametrii sticlei, procesul de imprimare va fi adaptat conform cerintelor clientului. Sticla imprimata este perfecta pentru paravane sau pereti despartitori, placari bucatarie sau spatii comerciale, cabine de dus, fronturi de mobilier, usi de interior si exterior sau tablouri. Aveti posibilitatea de alege imaginea din catalogul nostru sau puteti veni cu poza dorita.

   Preturile la imprimarea pe sticla depind de suport si de proprietatile acestuia, de complexitatea imaginii alese si de volumul de lucru. Metoda permite obtinerea celor mai bune imitatii de lemn, piatra sau vitralii, aplicarea ornamentelor etnice, fotografiilor care redau cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra sau a unor peisaje ce taie respiratia – totul e posibil! De asemenea, va recomandam una din cele mai interesante si inovative tehnologii de printare din ultimii ani – 3D, efectul va fi spectaculos!

DiVetro® – Prelucrare a sticlei.

Înapoi la știri