Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Decking-ul in Moldova si-a castigat rapid popularitatea, datorita performantelor remarcabile, aspectului deosebit si costului minim de intretinere. Initial, acesta era utilizat pentru puntile corabiilor. In prezent, a devenit expresia moderna a unui produs ce a revolutionat lumea pardoselilor pentru exterior. Speciile principale de lemn folosite pentru deck-uri sunt cele grele cu densitate mare, foarte rezistente la umezeala gen: cedru, pin, stejar, salcam sau zada siberiana, precum si cele exotice ca Garapa, Massaranduba sau Ipé-ul brazilian. Continutul ridicat de rasini ale acestora impiedica putrezirea si aparitia mucegaiului sau a ciupercilor. O astfel de pardoseala are o durabilitate foarte mare la intemperii si radiatii ultraviolete. Poate fi exploatata in diferite conditii meteo extreme – ploaie abundenta, furtuni, stagnari de zapada. Parchetul de exterior mai poate fi realizat si dintr-un compozit, produs din materie prima reciclata de buna calitate, incluzand faina de lemn, mase plastice, pigmenti si alte componente auxiliare. Din punctul de vedere al costului, pretul decking-ului corespunde celor mai exigente cerinte de calitate si design.

   Pardoselile din lemn pentru exterior pot fi montate pe diferite suporturi: ciment, iarba, pietris, lemn, PVC. Baza trebuie sa fie suficient de compacta si dura pentru a sustine greutatea placilor, pastrand planeitatea si orizontalitatea acestora. Decking-ul este aplicabil pentru diverse proiecte inovatoare si utilizari pline de fantezie. Este extrem de solicitat pentru placarea fatadelor si gardurilor, pentru bordarea piscinelor, amenajarea teraselor, promenadelor, falezelor, aleilor din gradini, s.a. De asemenea, este alegerea ideala pentru camera de baie sau sauna. Parchetul de exterior este un material absolut ecologic sigur si durabil. Sub actiunea razelor solare lemnul bogat in microelemente si substante biologic active emana o cantitate mare de uleiuri esentiale benefice pentru sanatate.

   Decking-ul in Chisinau este un sistem de pavare aparut recent, dar care a castigat rapid cota in categoria pardoselilor de exterior. Este foarte apreciat de cei care prefer stilul eco ce presupune integrarea elementelor naturale in amenjarea spatiului. Marginile placilor sunt fin rotunjite pentru a realiza efectul de antialunecare, dar şi pentru a face placuta senzatia atunci cand se calca cu piciorul gol. Lamelele folosite la decking prezinta canale de aer la partea inferioara pentru o autoaerisire. Instalarea poate fi invizibila sau se poate face cu elemente de montaj la vedere. Decking-ul la comanda este oportunitatea de a alege din multitudinea de oferte, ceea ce vi se potriveste.

Articole din sticla pentru interior - Divetro !!!

Înapoi la știri