Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   In era moderna obiectele confectionate din sticla au devenit elementele cheie pentru orice tip de amenajari interioare, in special pentru cele minimaliste sau high tech. Acestea asigura un plus de lumina si ofera senzatia unui spatiu mai larg prin claritatea viziunii oferite. Datorita proprietatilor sale de exceptie, care imbina perfect rafinamentul tehnic si eleganta, sticla este folosita cu succes in diverse proiecte de design, realizate pentru oficii, saloane de frumusete, centre comerciale, apartamente, vile, etc.

   Orice aplicatie sau produs din sticla necesita a fi insotit de un sistem de feronerie de calitate pentru un maximum de siguranta si fiabilitate. Compania Divetro comercializeaza in Moldova feronerie pentru sticla cu o functionalitate remarcabila in fiecare detaliu, ceea ce permite de a implementa orice idee creativa, indiferent de complexitatea acesteia. Ne mandrim cu faptul ca am reusit sa oferim produse performante si la cele mai avantajoase preturi. Feroneria din sticla este realizata din aliaje speciale de aluminiu si inox, prin utilizarea unor tehnologii avansate, fapt ce garanteaza rezistenta sporita la uzura si conditii atmosferice extreme, precum si durata lunga de exploatare.

   Va prezentam o gama larga de articole destinate constructiilor din sticla pentru a pune in evidenta orice spatiu. Ne extindem in permanenta sortimentul si lansam noi concepte in termeni de design si functionalitate, atat pentru interior cat si pentru exterior. Oferta noastra cuprinde accesorii si sisteme complete arhitecturale pentru toate lucrarile efectuate din sticla. Avem tot felul de accesorii pentru usi din sticla, cabine de dus, copertine, balustrade sau diverse compartimentari din sticla: balamale, manere, butoni, broaste, sisteme de inchidere, sisteme de glisare, sisteme de revenire hidraulice, amortizoare, pivoti, conectori, garnituri siliconice si magnetice, profile din aluminiu, sine perimetrale, bare stabilizatoare, etc.

   Toate solicitarile clientilor sunt tratate individual, in corespundere cu normele si criteriile de calitate impuse. Feroneria pentru sticla la comanda deschide oportunitatea nelimitata pentru a da frau liber imaginatiei si de a transpune in realitate orice vis..Va prezentam cele mai practice, utile si moderne solutii ce vor competa decorul intr-un stil cat mai subtil si vor asigura o utilitate sporita.

Printre principalele avantaje ale produselor noastre putem remarca:

  • versatilitate si usurinta in utilizare;
  • montare simpla;
  • aspect estetic deosebit si un grad mare de siguranta;
  • spectru larg de modele si tipuri.

   Colaboram cu cei mai buni furnizori de accesorii pentru realizarea ansamblurilor din sticla, de aceea, dezvoltam pentru clientii nostrii noi posibilitati prin diversitate, calitate premium, inovatie continua si preturi competitive. Divetro.md este locul unde veti descoperi cele mai performante elemente de feronerie pentru sticla in Chisinau si pe intreg teritoriul tarii.

Înapoi la știri