Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Daca va doriti un design interior ingenios plin de culori vibrante sau subtile, solutia ideala sunt placarile din sticla. In Moldova acestea reprezinta un nou trend dar extrem de utilizabil in domeniul amenajarii locuintelor. Luciul specific sticlei in combinatie cu cromatica intense, adauga o eleganta desavarsita oricarui spatiu.

   Panourile decorative colorate sau printate sunt o alternativa moderna la materialele de constructie clasice, oferind o abundenta de peisaje, nuante si texturi. Sunt ideale pentru placarea obiectelor de mobilier dar au, de asemenea, multiple aplicatii, atat in spatii rezidentiale (bucatarii sau bai), cat si in cele comerciale (birouri, mall-uri etc.).

   Pentru a aduce un plus de stil si personalitate incaperii este recomandabil de a realiza la comanda placari din sticla imprimate cu imaginea preferata de dumneavoastra. Aici imaginatia si creativitatea este singura limita. Panoul se executa tinand cont de configuratiile spatiului in care urmeaza a fi instalat. Sticla poate fi taiata in diferite forme, pot fi realizate decupaje pentru prize sau alte accesorii, dupa care aceasta este securizata pentru a-i spori rezistenta la socuri mecanice, fisurari si temperature inalte.

Placarile cu sticla in Chisinau si-au castigat rapid popularitatea datorita multifunctionalitatii si aspectului estetic atragator. Specialistii in design interior recomanda tot mai mult folosirea acestora reiesind din avantajele pe care le prezinta:

  • contribuie la marirea vizuala a spatiului, datorita faptului ca reflecta foarte bine lumina;
  • au o suprafata perfecta, insotita de un finisaj impecabil;
  • se remarca prin intensitatea si stabilitatea culorilor;
  • garanteaza siguranta maxima si durabilitate in exploatare;
  • sunt usor de intretinut, datorita versatilitatii si rezistentei la umiditate si murdarie;
  • sunt ecologice si antialergene.

Un panou de sticla este cea mai buna alegere pentru o atmosfera pozitiva si inovativa. Preturile placarilor din sticla variaza in functie de dimensiunea acestora, de materialele utilizate si de elementele de personalizare.

Servicii de prelucrare a sticlei in Moldova !!!

Înapoi la știri