Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   In Moldova grupurile de usi exterioare din sticla nu mai sunt o noutate pentru aria constructiilor si reprezinta solutia comoda, economica si fiabila pentru zone de intrare in magazine, spatii comerciale, hoteluri, institutii publice, sedii de birouri, restaurante, banci si case de locuit. Ineditul acestui produs este generat de efectul pe care il produce prin surplusul de lumina si prin sinteza design-ului minimalist cu structura robusta din otel si sticla.

O usa exterioara cu un aspect placut atrage privirile, fiind si un instrument de marketing. Este cartea de vizita a oricarei cladiri, care scoate in evidenta statutul si prestigiul companiei. De asemenea, este locul perfect pentru informare sau publicitate suplimentara.

   Pe langa caracteristicile estetice desavarsite, aduc o serie de alte beneficii precum: functionalitate sporita, durabilitate si rezistenta in exploatare. Se adapteaza oricaror conditii de utilizare, protejeaza intrarea principala de intemperiile vremii si limiteaza accesul persoanelor neautorizate.

Popularitatea de care se bucura grupurile de usi exterioare din sticla in Chisinau, se datoreaza in mare parte versatilitatii acestui sistem, care se integreaza cu usurinta in orice stil arhitectural exterior si interior.

   Aceste constructii inglobeaza cele mai noi tehnologii, oferind solutii ingenioase. Avantajul principal al grupurilor exterioare consta in utilizarea de materiale performante. Echipate cu sticla securizata sau laminata cu nivel ridicat de rezistenta la stresuri mecanice ele garanteaza siguranta in manipulare. Sticla poate sa fie clara, mata sau colorata, opaca sau sablata partial sau cu folie decorativa aplicata Prin gradul inalt de izolare fonica si termica, usile asigura mentinerea unui climat interior confortabil si contribuie la o mai buna eficientizare a consumului de energie.

   Compania noastra executa la comanda grupuri de usi exterioare din sticla. Astfel, aveti libertatea de configurare aproape nelimitata cu cele mai diverse materiale si culori. Spectrul larg de tipuri si modele de componente si elemente de feronerie, ne permite de a realiza ansambluri din sticla in variante diferite. Aceste sisteme flexibile includ: usi de intrare care pot fi actionate manual sau automat, pereti din sticla si copertine. Constructiile pot fi complementate cu iluminatoare sau alte accesorii sofisticate. Preturile la grupurile de usi exterioare din sticla corespund in totalitate cu calitatea ireprosabila a acestora.

Produse din sticla calita in Moldova - Divetro !!!

Înapoi la știri