Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Compania DiVetro® se ocupa cu productia articolelor din sticle in Moldova , inclusiv si mobila pentru bucatarie, salon, partitii, usi si multe altele. Mobila din sticla – este o solutie moderna de decorare a interiorului Dvs, datorita caruia orice casa sau apartament dobindeste un aspect rafinat si luxos.

Fantezia design-erilor nostri si tehnologile inovatoare ne permite sa realizam cele mai complicate si extraordinare idei de constructie a mobilei din sticla.

   Mobila din sticla a cistigat popularitatea datorita combinatiei avantajoase de caracteristici importante, precum aspectul estetic si economic, dar si durabilitatea si transparenta sticlei. Aceasta ne permite sa asiguram ingrijirea usoara dupa articolele din sticla.

Vitrine din sticla

Compania DiVetro® efectueaza vitrine din sticla pentru magazine, buticuri si centre comerciale din Moldova. In ziua cotediana, nu exista nimic mai atractiv pentru vitrine, decit ornamentarea ei cu articole din sticla.

Efectuarea vitrinelor din sticla – este un proces destul de complicat, deoarece trebuie luate in considerare o multime de factori, care vor oferi productiei nu doar un aspect estetic, dar si calitati de siguranta.

   Vitrinele din sticla – solutii de design pentru ornamentarea interiorului magazinelor, care vor fi capabile sa atraga atentia fiecarui trecator. Vitrinele din sticla pentru magazine permit revizuirea produselor pentru fiecare persoana, care trece pe linga magazin, astfel toata lumea va avea posibilitate de vizualizare a produselor de pe vitrina. Pentru a oferi produselor Dvs un volum adaugator, putem combina sticla cu oglinzi.

Constructia vitrinelor de catre compania DiVetro® – este un aranjament de solutii estetica exterioare ale magazinului Dvs!

Înapoi la știri

Etape de implementare a proiectului

1

Vom ajuta să vedeți în detaliu viitorul proiect și îl vom îmbogăți la maxim cu idei tehnice și de design

Inspirație și viziune

2

Vom face o vizualizare, vom ajuta la identificarea componentelor și vom prezenta costul proiectului

Desen de arhitectură, caietul de sarcini și costul proiectului

3

Vom face măsurările finale, vom pregăti un contract, vom discuta despre obligațiunile părților și alte aspecte importante.

semnarea contractului

4

În timp util, vom îndeplini calitativ proiectul

fabricarea de produse, asamblare și instalare

5

Vom prezenta rezultatul clientului, vă vom susține și explica cum să îl utilizați. Vom semna documentele

Evaluarea punerii în aplicare a proiectului și semnarea unui certificat de finalizare