Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Avantajul enorm al cabinelor de duș constă în faptul, că ele ocupă mult mai puțin loc decât o cadă de baie obișnuită fiind o variantă ideală pentru apartamentele mici. Totuși, îți dorești să-ți aranjezi baia în așa fel ca toate elementele din ea să se combine ideal, creând o atmosferă plăcută. Deoarece, în ziua de azi, baia nu este doar o încăpere sanitară, ci și locul unde te poți relaxa după o zi grea de muncă.

Instalarea cabinelor de duș din sticlă

   Este minunat, dacă ați cumpărat un apartamnet nou și îl renovați conform unui design convenit din timp. În cazul acesta nu sunteți limitat de dimensiuni și puteți da comandă de o cabină de duș de mărimea care vă aranjează, deasemenea puteți experimenta cu culoarea sticlei, conferindu-i orice formă dorită, inclusiv una rotunjită.

   Cabinele de duș din sticlă sunt, de asemenea, instalate și în băile obișnuite, de dimensiuni mici. Sticla poate fi instalată și pe cada de baie, aceasta fiind folosită în calitate de cădiță de duș. În majoritatea cazurilor însă, cădița se execută din gresie, se ridică un parapet de 10-15cm deasupra căruia se instalează un paravan din sticlă, care împiedică pătrunderea umezelii. Cabinele de duș sunt executate din sticlă securizată de 8mm – 10mm, care poate fi transparentă, mată sau tonată în masă, în funcție de preferințele clientului. De obicei, cabinele de duș sunt înzestrate cu accesorii fiabile, executate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, garnituri din silicon (pentru etanșarea construcției) și profile aluminiu. În prezent, pe piață este disponibilă o gamă largă de accesorii de la următorii producători: Dorma, Casma и Haideli.

În calitate de ornament, la solicitarea clientului, pe sticlă se pot aplica diverse imagini prin matuire (aplicarea desenului prin suflarea abrazivă) și serigrafie .

    În cee ce privește întreținerea cabinelor de duș, compania noastră pune la dispoziția clienților săi prelucrarea sticlei cu aplicarea unui strat de Nano-protecție, care va proteja suprafața sticlei de depunerile de calcar, săruri și apă dură, ușurând îngrijirea acesteia cu 90%.

Oricând puteți comanda orice model îndrăgit de la compania DiVetro®.

Înapoi la știri