Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Decizia de amenajare a unei bai nu este o misiune usoara, iar pentru a fi cu adevarat functionala, aceasta incapere trebuie sa fie dotata corespunzator. Iar vesnica intrebare este: cada sau cabina de dus? Fiecare varianta aduce cu sine o multume de avantaje, insa ritmul alert al vietii cotididiene ce ne impune sa identificam tot felul de solutii pentru a economisi timpul, se reflecta si in modul in care ne utilam locuintele. Astfel, pentru cei care nu prea au timp de rasfat in cada, cabina de dus care s-a dovedit a fi o optiune foarte utila, practica si chiar relaxanta. De asemenea, datorita designului modern si ergonomic, instalatia este ideala pentru spatiile mai putin generoase.

   Veti gasi pe piata un sortiment larg de modele de cabine de dus gata facute. Dar ce e de facut daca aveti nevoie de o constructie cu dimensiuni asimetrice? În cazul acesta, puteti realiza cabine de dus la comanda in Moldova compania Divetro va ajuta sa transpuneti orice idee in realitate. Specialistii nostri profesionisti au suficienta experienta si abilitatile necesare pentru a executa o multitudine de modele de cabine de dus, in functie de spatiul existent si de gusturile dumneavoastra. Aditional, clientul monitorizeaza toate etapele de producere: de la concept, alegerea materialelor si accesoriilor, pana la finisaj. Executam cabine de dus la comanda la preturi care va vor surprinde placut.

Alegand colaborarea cu noi beneficiati de urmatoarele avantaje:

  • utilaj modern;
  • abordare individuala fiecarui proiect si client;
  • termen minim de executie a lucrarilor;
  • oportunitatea de alege diferite dimensiuni si configuratii (triunghiulare, patrate, rectangulare, trapezoidale, semirotunde, asimetrice sau atipice, walk-in, pereti ficsi.);
  • materiale de calitaete superioara – se foloseste doar sticla securizata cu proprietati anticalcar, extrem de durabila, ceea ce asigura un nivel inalt de rezistenta la socuri mecanice;
  • tratament anticalcar pentru sticla;
  • elemente de feronerie prevazute special pentru spatii cu umeditate sporita si variatii de temperatura;
  • garnituri pentru etansare care impiedica infiltrarea apei, pastrand astfel uscat interiorul baii dumneavoastra;
  • instalare rapida si intr-un mod curat, fara praf sau mizerie.

   Divetro a castigat reputatia unei companii de incredere ce ofera cele mai bune solutii in proiectarea si realizarea celor mai performante cabine de dus la comanda in Chisinau , precum si pe intreg teritoriul tarii. Astfel, adresandu-va la noi, alegeti cei mai buni reprezentanti in domeniu. Modele elegante si functionale, ce se incadreaza perfect in intimitatea oricarei bai. Pe langa linia cromatica diversificata, va propunem un design avangardist si neconventional, obtinut datorita utilizarii unor tehnici avansate de prelucrare si decorare, precum sablarea, matifierea, vitralii, oglinzi sau printarea unor imagini. Toate produsele noastre reprezinta un mix inovator de indemanare, ambitie si tehnologie. Garantam un rezultat estetic, unic si personalizat de care va veti bucura multi ani.

Înapoi la știri