Г. Кишинев, ул. Месажер, 7

   Cabinele de dus din sticla in Moldova au evoluat considerabil de-a lungul timpului din punct de vedere al aspectului, dar si al utilitatii. Aceste constructii ofera multiple posibilitati de amenajare si reprezinta solutia eleganta si practica pentru incaperile mici, datorita faptului ca permit exploatarea spatiului pe vertical. Cabinele de dus reprezinta cea mai buna investitie, prezentand avantaje incontestabile printre care se remarca functionalitatea sporita si rezistenta desavarsita.

   Aparent fragile, cabinele de dus au o durata de exploatare lunga, fiind realizate din sticla securizata, de 8-10 mm grosime, rezistenta la umiditate, variatii de temperatura, spargere, fisurare sau zgarieturi accidentale. Sticla poate fi transparenta, colorata, sablata partial sau total. Sticla mata sau clara aduce mai multa fluiditate si luminozitate in baie, iar liniile discrete dau o nota aparte acestor obiecte sanitare. Pentru a conferi siguranta in exploatarea ulterioara canturile sticlei sunt prelucrate si lustruite.

   In Chisinau, cabinele de dus din sticla se regasesc intr-o multitudine de modele, echipate elemente de etansare speciale si cu feronerie performanta, protejata anticoroziv. Constructiile corespund tuturor exigentelor in materie de confort, sunt fiabile, usor de manevrat si foarte estetice. Veti putea alege cu usurinta ceea ce vi se potriveste dupa configuratii si stil. Important este sa acordati mare atentie materialelor din care sunt fabricate. In plus, oricand aveti optiunea de a executa cabine de dus din sticla la comanda, cu dimensiuni personalizate, in diferite forme si nuante.

   Aditional, compania noastra va propune tratarea suprafetei sticlei cu o solutie speciala care va preveni aparitia petelor de calcar, detergent sau sapun. Astfel, cabina de dus va fi usor de intretinut si isi va pastra aspectul de noua mult timp. Descoperiti noile posibilitati surprinzatoare ale designul-ui modern prin beneficiile oferite de cabinele de dus din sticla la preturi avantajoase.

Articole din sticla pentru fatada - Divetro !!!

Înapoi la știri